Ekslusiv Lanserings-Giveaway!

Hei og hopp, og velkommen til nyåpning av The Gluten Free Lifesaver Norge!

Vi gleder oss veldig til å bli kjent med dere, og til å dele TGFL med våre kjære landsmenn. 

La meg først få introdusere gjengen som jobber i TGFL i Norge; nemlig Ingvild Kristine, Kjerstin Marie og Nick:

Ingvild Kristine

Ingvild Kristine

Nick

Nick

Kjerstin Marie

Kjerstin Marie

Alle tre har vi hver vår rolle i The Gluten Free Lifesaver; Kjerstin som skribent og daglig leder for den Norske avdelingen, Nick som helseekspert, og jeg som grunnlegger og daglig leder av den globale virksomheten.  Vi gleder oss veldig til å gi deg det beste av vår individuelle kunnskap, og vi håper både å underholde deg, svare på spørsmål, og i det hele tatt hjelpe deg i din glutenfrie hverdag.

Du kan lese mer om oss på siden "hils på teamet". Du kan i tillegg hilse på meg og lese min historie på siden "Ingvild Kristine", eller du kan finne ut hvordan og hvorforThe Gluten Free Lifesaver ble til på "Historien bak TGFL". 

Du er også selvsagt hjertlig velkommen til å navigere rundt på siden for å lære mer om gluten, prøve spennende oppskrifter, eller få svar på spørsmål om det å leve glutenfritt.

Hipp hurra

En nyåpning fortjener så absolutt en skikkelig feiring, og når man feirer så må man ha gaver. Derfor ønsker vi å gi bort en flott gave til våre nye lesere i form av en heidundrandes giveaway!

Vi gir i den anledning bort en helt ekslusiv TGFL totebag med vårt slogan på, som i tillegg er fullpakket av glutenfri goodies fra England og Australia; med andre ord godsaker som du ikke får tak i i Norge (spennende)! I tillegg ligger det også en skikkelig kul TGFL kopp i baggen!

Vinneren av giveaway'en blir faktisk den aller første i Norge (untatt meg selv og Kjerstin) som har denne TGFL totebaggen!

Ekslusiv giveaway!

Vinn The Gluten Free Lifesaver ekslusive totebag og kopp - Giveaway
Alt du trenger å gjøre for å være med i giveaway-konkurransen, er å følge denne linken eller trykke på bildet til venstre. Du kan også klikke på giveaway-banneren i venstremargen, eller melde deg på via den nye norske Facebooksiden vår

En flottere giveaway skal man lete lenge etter, og vi gleder oss som små barn til å sende denne herlige totebaggen full av godsaker til en heldig leser!

Vi håper dere synes det er spennende at vi nå endelig åpner i Norge, og at dere gleder dere til å fråtse i alt det fantastiske stoffet vi har planlagt for dere. Vi gleder oss ihvertfall utrolig mye, og ser virkelig frem til å bli kjent med mange av dere i tiden fremover!

Besøk gjerne også vår engelske Facebookside, Pinterestside eller en av våre Instagramkontoer (norsk og engelsk)

Masse lykke til i giveaway-konkurransen, og på hjertelig gjensyn!

Hilsen Ingvild, Kjerstin og Nick :)

 
 
Ingvild Kristine - The Gluten Free Lifesaver