I siste "Allers Glutenfritt" kan du hilse på meg, og ikke minst kose deg med 130 deilige oppskrifter!

I siste utgave av Allers Glutenfritt kan du lese om The Gluten Free Lifesaver

Var det ikke på tide at Norge fikk sitt eget glutenfrie matblad? Jovisst!

I mange land bugner det av glutenfritt lesestoff, og ettersom både trenden og glutenproblematikken tar fart, har flere blader viet seg fullt og helt til glutenfri livsstil. Her hjemme har det derimot krevd litt googling, og ikke minst oversettelse av både språk og måleenheter, for å få den store, vide glutenfrie verden inn i stua.. 

Men ikke nå lenger! Nå har nemlig de herlige folka hos Allers satt alle kluter til, slik at vi skal kunne kose oss med minst like mye nyttig lesestoff og herlige oppskrifter som våre glutenspisende medsøstre (og -brødre).

LES OGSÅ: Lag din egen glutenfrie melmiks!

Foto: Facebook/ Allers Glutenfritt 

Foto: Facebook/ Allers Glutenfritt 

Siste utgave av Allers Glutenfritt inneholder utrolige 130 oppskrifter, og selvsagt ikke en smule gluten! Her er det bare å la tennene løpe i vann, for en flottere samling av glutenfrie oppskrifter skal du lete lenge etter!

møt matbloggerne

I tillegg til glutenfri mat, finner du også produkttester, tips og råd til glutenfri bakst, og ikke minst får du hilse på de mest populære glutenfrie matbloggerne (The Gluten Free Lifesaver inkludert, så klart), som deler sine favorittoppskrifter. 

I Allers Glutenfritt røper jeg blant annet hvilke oppskrifter på bloggen som er mest populære, og ikke minst deler jeg mitt aller beste tips for å lykkes med glutenfri baking.

På toppen av alt finner du en hel rekke flotte juleoppskrifter i bladet, så dette er uten tvil et nummer du må få med deg før vinteren kommer snikende!

Bladet er i salg nå, og her er det ingen tid å miste! 

Hipp hurra for Allers! Stor tommel opp fra meg! <3 :)


SISTE PUBLISERTE


 
Ingvild Kristine Ofstad The Gluten Free Lifesaver