Julegave til deg: last ned min splitter nye glutenfrie julekokebok helt gratis i desember!!

last ned gratis glutenfri kokebok

God jul alle sammen!

Etter mange timer foran Mac'en, har jeg endelig blitt ferdig med årets største julegave -og den er til deg!!

NB: Dette tilbudet er kun tilgjengelig for lesere som har GFL Insider-tilgang! Du kan bli en GFL Insider helt gratis ved å klikke på denne linken, eller benytte knappene lenger ned i innlegget.                                     


34 sider med fantastiske juleoppskrifter!

Jula kom like raskt i år som i fjor, og dette er definitivt høytiden for både glutenfristelser og -uhell. Men, det er overhode ingen grunn til å mure seg inne eller ofre kosen selv om du har cøliaki eller matallergier. Tvert imot!

Med gode oppskrifter og litt planlegging, kan alle som en nyte både gamle klassikere og ny spennende julemat! Glutenfritt er minst like godt som ordinær mat -om ikke bedre, og en jul helt uten gluten er virkelig en jul full av kos!

Som takk for nok et år fylt med gode venner og fantastiske lesere, ønsker jeg å gi deg noe helt spesielt i julegave i år:

Jeg har laget en herlig julekokebok med hele 34 sider deilig julemat! E-boken er fylt med alt fra medisterkaker til julesnop, herlige drikker og til og med sunne alternativer, så her er det virkelig noe for alle! 

Julekokeboken laster du enkelt ned fra linken under, og du kan lagre den på mobil, tablet, pc eller rett og slett skrive den ut! Oppskriftene er like aktuelle år etter år, og jeg håper dette kan bli en favoritt som du kommer tilbake til også neste jul.LAST NED GRATIS

Julekokeboken er rett og slett en gave til deg, som takk for at du følger bloggen. Jeg håper at den bidrar til å lokke frem julestemningen, samt letter litt på stresset i førjulstiden.

Tusen hjertlig takk for at du støtter opp om arbeidet mitt ved å lese bloggen. Jeg tenker på deg hver eneste morgen når jeg står opp til en ny arbeidsdag full av lange timer foran skjermen. Om du finner det du leter etter på nettsidene mine, så har jeg lykkes. Det er verdt absolutt alt arbeidet, og jeg setter umåtelig pris på deg!

Jeg ønsker deg og dine en nydelig glutenfri jul, og jeg ser frem til å forsyne deg med glutenfri mat og informasjon også i 2016!

Juleklemmer fra
Ingvild Kristine x

 


Jul på bloggen:


Ingvild Kristine Ofstad - The Gluten Free Lifesaver