7 dager til flatere mage med deilig detox smoothie!

7 dager til flatere mage med deilig detoxsmoothie!

Er det kanskje på tide å rense kroppen?

Selv kjenner jeg at jul og påske sitter litt igjen i kroppen, og at det kanskje kan være på tide å snu ansiktet mot sommer'n! Hvis jeg skal føle meg ordentlig vel i bikinien, så er det aller første steget å bli kvitt en oppblåst mage. 

Man hører mye om detox, eller rensekurer, men med så mye rart å velge i, hvor skal man starte?

Detox har aldri smakt bedre! 

Hvorfor ikke starte med denne utrolig deilige detoxsmoothien! Å rense kroppen trenger ikke være verken komplisert eller smake vondt. Det viktigste er å finne en løsning som funker for deg, og å gjennomføre hele kuren.

Denne detoxsmoothien trenger du bare drikke én gang om dagen, nemlig til frokost, for å få det resultatet du ønsker. Bytt ut brødskiva og kaffen med en porsjon frisk rosa smoothie i 7 dager, og du vil kjenne at magen kommer seg!

Kjenn at kroppen får mer energi, du føler deg lettere, og at magen ikke lenger føles full hele tiden!

Det aller beste resultatet får du ved å kombinere detoxsmoothien med en lett gåtur eller low-impact treningsøkt etter frokost, slik at kroppen setter igang mekanismene som fjerner luftboblene i tarmen. 

Så lett og godt kan det altså gjøres! Sett igang nå med en gang, og drikk en detoxsmoothie til frokost allerede i morgen!


Du trenger:

  • 125 ml kamomille eller løvetannrot-te, avkjølt
  • 2,5 dl ferske eller frosne jordbær
  • 2,5 dl ferske eller frosne ananasbiter (ikke på boks)
  • 2,5 dl usøtet vaniljeyoghurt med probiotika (det trenger ikke være kumelkyoghurt, og du kan selv tilsette litt vanilje i naturellyoghurt) Pass på at yoghurten du bruker ikke har tilsetningsstoffer, søtning eller kunstig smakstilsetning.
  • 1 ts lønnesirup eller rå, økologisk honning
  • en håndfull isbiter

Blend alle ingrediensene sammen på høy hastighet, og server umiddelbart!

Har du noen gode detoxtips? Del dem gjerne i kommentarfeltet :)


Ingvild Kristine Ofstad - The Gluten Free Lifesaver