God påske fra fjellet!

glutenfripåske på fjellet
glutenfri påske på fjellet

I år som i fjor - og året før der (og alle årene før der også, egentlig), feirer jeg påske på familiens hytte i Budalen! Budalen er en times tid nord for Oppdal, og 1,5 time sør for Trondheim for dere som ikke vet det. Regner nesten med at det er ALLE av dere sånn ca.!

Det som er spesielt i år er at vår (altså min og kjæresten min Robin) sin lille baby Herman, som straks fyller ett år, er med for første gang. Han krever all oppmerksomhet som babyer flest, så det blir mindre vin i solveggen og mer løpe etter vilter krabat (eventuelt passe på at hytta ikke brenner ned). Stearinlys + baby er ikke sant, hvis dere lurte!


Helt greit påskevær!

Herman elsker å være ute, og han elsker snø

Herman elsker å være ute, og han elsker snø

Heldigvis har vi med pulk - så vi får gått litt på ski. Ski er jo den ultimate påsketradisjonen for meg, og løypene her oppe er helt fantastiske! Og pulk er flott, Herman sitter faktisk rolig! De som kjenner Herman vet at det ikke er noe man kan regne med.

Det blir også tid til påskekos, selv om det i år begrenses til etter kl 19 - når lille sprellemann endelig køyer. Jeg har med meg litt glutenfritt digg som jeg spiser opp før det rekker å komme ned i påskeegget

Jeg elsker Choco Chips cookiesene fra Schär. Har dere smakt dem? Nesten så jeg er litt irritert på Schär for at de lager så digge glutenfrie kjeks. Jeg klarer ikke stoppe å spise.

Fyr i peisen etter at babyen har lagt seg 

Fyr i peisen etter at babyen har lagt seg 

I tillegg har jeg blitt hekta på godteriet fra Goody Good Stuff. Glutenfri, fri for laktose og gelatin, med bare naturlige fargestoffer og smak. Veldig fint godteri å introdusere for lillemann etterhvert.

Nå gleder jeg meg til en nydelig helg her på fjellet. Sola skinner og jeg skal bare kose meg før turen går tilbake til Oslo i midten av neste uke.

Hva gjør du i påska?

Håper du har det like fint som meg, og at påskeegget er fullt av glutenfrie godsaker!Kjerstin Marie Ofstad Drager The Gluten Free Lifesaver