Glutenfri jentetur til London

Glutenfri i London

Kaker, te og shopping

Livet er ikke værst, når sola skinner i Londons gater, magen er full av glutenfri kake og to herlige venninner kommer flyvende fra Oslo på en helt vanlig torsdag!

Kjerstin og Astrid bestemte seg for å bli over et par dager, i sammenheng med at de tok turen over for et møte. Ikke at jeg trenger mye overbevisning, men jeg må si dette var en belielig unnskyldning for litt "afernoon tea" og outletshopping!

Først gikk turen til mitt absolutte favorittweekendsted, nemlig Osprey House Saddlery Café i St. Albans. Her snakker vi søte, mixmatch tekopper og -potter, herlige hjemmebakte glutenfri kaker i alle smaker og fasonger, og ikke minst fantastiske landlige omgivelser, bare 20 minutter unna London sentrum! Herlig!

Glutenfri kaker så langt øyet kan se, på Saddlery café!

Glutenfri kaker så langt øyet kan se, på Saddlery café!

Astrid og Kjerstin koser seg i sola

Astrid og Kjerstin koser seg i sola

Heisann!

Heisann!


Litt shopping hører med..

Med magen full av kake og "milky tea" snuste vi opp Englands outlet shop #1, nemlig TKmax. Her finnes tusenvis av merkevarer til en slikk og ingenting.

TKmax er typ "loppemarked meets H&M", hvor det gjemmer seg godbiter inneblant tusenvis av plagg og gjenstander. Den som leter finner!

Kjerstin og Astrid får seg litt trening

Kjerstin og Astrid får seg litt trening

Kjerstin stakk av med en koffert (!) full av dyre varer, inkludert kofferten selv, for under 1500 kroner.. og jeg fikk 6 merkeplagg for 800 kroner. Helt sykt (og veldig addictive)..

Som du ser, var det vanskelig å i det hele tatt gå hjem..

Derimot hadde vi både energi og plass til litt Pimms etter en lang dag på vift. Itte no knussel her!

Kjerstin og jeg fant noen helt fantastiske glass på TKmax, og fikk jammen brukt de med en eneste gang. Perfekte til en lang sommer med Pimmsparties!

Glutenfri i London

Pimms er England's resolutte favorittsommerdrikk, og man kan liksom ikke kalle seg en "Londoner" uten å hive i seg bøttevis av denne friske drinken i løpet av solmånedene - og Londoner må man jo kunne si det har blitt av meg, etter flere år enn jeg helst vil innrømme, i denne herrens deilige hovedstad. Nam!

Oppskrift på "The Perfect Pimms" kommer på bloggen til uka. Stay tuned!

Skal du til London i sommer? Hva er ditt absolutte "MUST" stoppested i storbyen? 


 
Ingvild Kristine - The Gluten Free Lifesaver