Vi har fått ny samarbeidspartner, og feirer med en KJEMPEGIVEAWAY!

Produktene kan variere fra de som vises på bildet.

Produktene kan variere fra de som vises på bildet.

(Forbehold: Jeg mottar ikke økonomisk kompensasjon fra Schär for dette innlegget. Schär er en ekstern partner, som ikke har noe med driften eller innholdet på GFL's nettsider og sosiale medier å gjøre. Schär sponser produktene i giveaway'en.)


GIVEAWAY'EN ER NÅ AVSLUTTET

Vinnerne er: 

Solene Bourgetel

Tina K. Honningsvåg

vinnere av giveaway

Har du lyst til å prøve hele 25 flotte glutenfri produkter fra Schär??

Da bør du ta en titt på vår fantastiske giveaway lenger ned i dette innlegget! Men først vil jeg dele  en super nyhet med deg:


Har du lagt merke til det fine nye gule banneret på siden?

Om du kjenner meg, så vet du sikkert hvor viktig det er for meg å hjelpe til med å skape normalitet og trygghet for cøliakere. Jeg ønsker mer enn noe annet at flere og flere cøliakere skal ha så mye frihet som overhode mulig, til å velge mat og aktiviteter ut i fra lyst, og ikke ut i fra sykdom.

Det er så mange sider av det å leve glutenfritt, som er fylt av usikkerhet og forvirring. Alt som kan hjelpe oss å gjøre hverdagen lettere, og å minske gapet mellom livet med og uten cøliaki, er verdifullt for oss. Det er nettopp derfor jeg prøver å gi deg oppskrifter som ligger nært opp mot et ordinært kosthold, og hjelpemidler og informasjon som du kan stole på.

Mat skal være gøy og smaksrik, ikke skummel og forvirrende. Og viktigst av alt; den skal være helt trygg! Sånne ting tok du kanskje helt for gitt før du fikk cøliaki, og jeg ønsker at du en gang skal kunne ta det for gitt igjen.


La meg introdusere Schär!

Jeg har lett en stund etter en samarbeidspartner som vektlegger de samme verdiene som meg, slik at vi kan støtte hverandre i arbeidet med å hjelpe enda flere. 

På samme måte som at det er enklere for deg å leve uten gluten hvis du får riktig hjelp, så er det også enklere for meg å gjøre jobben min skikkelig med god støtte.

Jeg har funnet en bedrift som jeg føler hjelper tusenvis av mennesker over hele verden, ved å skape trygghet, valgmuligheter og god mat for cøliakere. Jeg er veldig stolt over og glad for å kunne meddele at The Gluten Free Lifesaver har inngått et ubetalt samarbeid med de flotte folkene hos Schär - Europas største tilbyder av glutenfri produkter! For oss handler dette om at vi begge ville jobbe med noen som deler våre verdier, og det mener vi bestemt at vi har funnet i hverandre.

Vi har snakket sammen om alt vi har til felles, og funnet ut at vi begge tror på viktigheten av å hjelpe mennesker med spesielle diettbehov å få mer ut av maten og hverdagen sin. Jeg mener at Schär lever ut denne visjonen gjennom å tilby cøliakere og glutenallergikere over hele verden kvalitetsprodukter som man kan stole på.

Merkenavnet Schär representerer i mine øyne kvalitet og absolutt trygghet for cøliakere. I tillegg har de et utrolig stort sortement, som gjør det enklere for oss å velge mat ut ifra lyst og ikke bare behov.

Du kan når som helst trykke på den gule banneren på siden for å komme til Schär sin hjemmeside!


Hvorfor er det så viktig for meg å ha en global samarbeidspartner?

Min målsetning er å hjelpe flere mennesker, og å nå enda lenger ut med visjonen til GFL. Jo flere mennesker vi kan snakke med, jo mer kunnskap kan vi spre om cøliaki og gluten.

En sterk, global samarbeidspartner kan hjelpe meg å nå ut til flere, og å la meg få jobbe mer med det jeg brenner for: nemlig å skape verktøy for mennesker som lever glutenfritt.

Som du kanskje vet, så har GFL lesere i mange land. Nettopp fordi leserne mine er spredt utover omtrent hele jordkloden, så er det kjempeviktig for meg å ha en samarbeidspartner som er tilstede i så mange land som mulig.  Schär sine produkter finnes i nesten alle land hvor jeg har lesere, noe som gir meg muligheten til å tilby så likt innhold som mulig, til de aller fleste. Dette betyr ikke at jeg bare skal skrive om Schär sine produkter, langt ifra. Men det betyr at en del av oppskriftene mine er lette å gjenskape i flere land.

Dette sier Schär selv, om hvorfor de ville jobbe med GFL:

"Vi er stolte over å kunne samarbeide med Ingvild Kristine og The Gluten Free Lifesaver, og vi gleder oss veldig til å jobbe sammen for å gi cøliakere flere muligheter og enda bedre støtte!

Den innsatsen Ingvild investerer i å hjelpe cøliakere er helt på linje med vår visjon, og nettsidene hennes er en sann ressurs for cøliakere og mennesker som lever glutenfritt.

Ingvild Kristine har skapt et stort og engasjert nettsamfunn, både gjennom blogg og sosiale medier, og vi synes at  konseptet hennes skiller seg sterkt ut fra andre blogger, med sin gjennomført profesjonelle tilnærming, kvalitetsinnhold og ikke minst flotte fotografi! Vi har ikke funnet noen andre blogger i Norge som kan måle seg med GFL i denne nisjen.

Vi gleder oss til å samarbeide med henne, og med GFL!"


Hva betyr dette for deg som leser?

Mitt samarbeid med Schär betyr at du en gang iblant vil se Schär produkter som jeg liker godt (og selv har valgt), brukt i oppskrifter her på GFL. Du kommer også til å se mine oppskrifter på Schär sine nettsider og i sosiale medier. Kanskje ser du oss sammen på eventer, eller du kan komme til å se ansiktet mitt på deres nettsider. Fra tid til annen vil også Schãr gi bort produkter til dere gjennom giveaways på siden (yei!).

I det store og det hele betyr dette samarbeidet at GFL har fått en verdifull anbefaling fra et stort, anerkjent merkenavn, som baserer all sin produktutvikling på streng medisinsk forskning. Det betyr også at jeg har funnet et merke som jeg stoler nok på til å kunne anbefale det til dere med stort engasjement! Bonusen for deg er en haug med flotte oppskrifter, og mange supre giveaways!

Dette samarbeidet betyr derimot ikke at jeg får betalt for å promotere spesielle produkter, eller at Schär bestemmer hva jeg skal skrive om . Ikke i det hele tatt. Faktisk så betaler ikke Schär en krone for at jeg skal samarbeide med dem, og jeg kommer (som alltid) til å  kun dele produkter som jeg elsker, på GFL!

Vi gleder oss begge veldig til å jobbe sammen, og vi håper at vi sammen kan gi dere enda mer nyttig innhold, interessante artikler og gode oppskrifter enn noensinne!


En kjempestor giveaway!!

produktene i premien kan variere noe fra produktene på bildet

produktene i premien kan variere noe fra produktene på bildet

Så kommer det du sikkert har ventet på: nemlig en utrolig flott giveaway!

Sammen med Schär gir vi bort hele 25 fantastiske glutenfri produkter til én heldig leser!

Dette er virkelig en helt fantastisk giveaway!!

Vinneren kåres ved tilfeldig trekning, men du kan øke sjansene dine i trekningen med flere "lodd". 

Slik skaffer du deg "lodd":

  1. Påkrevd: Kommentér på dette innlegget og fortell oss hvilket produkt fra Schär du har mest lyst til å smake på (gir 1 lodd)
  2. Valgfritt: Del dette innlegget på sosiale medier (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest osv) Husk å tagge GFL (info om tags finner du lenger nede i innlegget) Dette kan du gjøre så mange ganger du vil (gir 3 lodd per deling)
  3. Valgfritt: Følg GFL på epost (gir 3 lodd) Informasjon om dette, samt knapp for påmelding finner du under. 

FOR Å skaffe deg ekstra lodd må DU BRUKE DETTE SKJEMAET:Full beskrivelse av regler for denne giveawayen finner du på denne linken


SISTE PUBLISERTE