kok, bak og smak av hjertens lyst: Alt er glutenfritt!

 

Jeg elsker å kjøpe fancy foodie-blader med flotte bilder og løfter om retter som får tennene til å løpe i vann. Jeg faller også stadig vekk for sesongens kokebøker, og jeg besøker kule blogger med stilige kreasjoner.

Når det derimot kommer til stykket og jeg inntar kjøkkenet, er det heller sjelden jeg plukker opp gourmetmagasiner. Isteden velger jeg smaksrikt, mettende og håndterlig.

Jeg elsker å gi gode gamle favoritter en ny glutenfri tvist, og å utvikle nye oppskrifter. Som regel strekker jeg meg ikke lenger enn iPad'en eller smarttelefonen hvis jeg trenger litt støtte underveis.

Jeg er den ultimate ekspert på prøv-og-feil, og mannen min er utrolig god på oppvask. Sammen er vi et stjerneteam!

Kjøkkenskapene mine er mildt sagt bugnende, og jeg kjenner ofte en plutselig trang til å kokkelere. Som oftest lager jeg mer enn vi kan gape over, noe som resulterer i en haug med middagsselskaper og spiselige gaver. I går kveld, idet gjestene forlot huset, vandret blikket mot pavlovarestene mens jeg sa til min stappfulle medsammensvorne; om ti år er du for tjukk til den stolen hvis jeg fortsetter sånn som det her. "Ti?" sa han, "Jeg gir deg tre".

Oppskriftene du finner på The Gluten Free Lifesaver er et utvalg av det jeg har lært at magen min, mannen min og gjestene mine setter pris på. Jeg legger vekt på mat som er enkel og deilig!

glutenfri oppskrifter

Hvis det er noe du ikke forstår, eller som du trenger litt hjelp med, ja da kan du legge igjen en kommentar under oppskriften så får du garantert svar. Hvis du har prøvd oppskriften med hell eller uhell, eller hvis du har kommet frem til en spennende ny tvist, ja da vil vi veldig gjerne høre fra deg!

Jeg håper oppskriftene mine får tennene dine til å løpe i vann!


 
 
Fra deilige kaker til kjeks og desserter; her kan du tilfredsstille søtsuget eller imponere svigermor med verdens beste glutenfrie oppskrifter!
 

 
 
Ingenting kan måle seg med et skikkelig måltid!
Still sulten med frokost, lunsj og middagsretter som får enhver mage til å rumle. Selvsagt er det glutenfritt, og senda mer selvsagt er det fantastisk godt for alle og enhver!
 

 
 
Hvis du har lyst på no godt som også gleder kroppen, ja da er denne samlingen av fristende oppskrifter tingen for deg!
Fra fruktsalater til smoothier og lette retter, her kan du fråtse med verdens beste samvittighet!
 

glutenfri snacks oppskrifter
 
 
Snacks hjelper deg å holde koken mellom måltidene, fyller på med energi på jobben, eller rett og slett gir deg noe å kose deg med foran tv'n. 
Smått og godt er det ihvertfall, og her finner du mange deilige glutenfrie varianter!
 

 
 
Den kanskje største utfordringen man møter i livet som glutenfri, er vel det å finne det riktige melet. Melet som gjør baksten så lik "vanlig" bakst som mulig, og som gjør livet uten gluten så "normalt" som man helst skulle ønske det var.
Du skal slippe å stresse lenger, for på denne siden finner du de aller beste melmiksene på ett brett. Ja du kan til og med lage deg en stor porsjon av TGFL's eget mel!
Hva venter du på? Bak ivei!