Heisann!


Ingvild Kristine 

Ingvild Kristine er kapteinen på GFL-skuta. Hun drives i stor grad av nysgjerrighet og et særdeles stort vitebehov. Slik har hun vært siden hun som liten jente bombarderte foreldrene sine med spørsmål de ikke kunne svare på. Etterhvert som hun ble eldre fant hun svar på det meste, og det er denne informasjonen hun elsker å dele med sine kjære lesere. Vitebehovet, kombinert med en god penn, en sterk interesse for kosthold og helse, samt en kjærlighet for deilige glutenfrie bakervarer - resulterte nemlig i en nettside.

Ingvild Kristine har i de siste 10 årene bodd på flere kontinenter, hvor hun blant annet har jobbet innenfor markedsføring og forretningsstrategi. Da hun som 30-åring fikk diagnosen cøliaki snudde fokuset, og hun startet The Gluten Free Lifesaver.

Konseptet åpnet først i Australia der hun på den tiden bodde, og spredde seg deretter som et lyn over til USA og England. Før Ingvild visste ordet av det var TGFL Australia's mest populære glutenfri livsstilsblogg! Nå gleder hun seg til å dele bloggen, kjærlighetsbarnet, med sine norske lesere.


Photo by Kristine Pfeffer Photography

Nicholas L. Pfeffer B.EX CEPS

Cardiac Scientist, ALS Certified, Level 4 Master Trainer

Nick er vår faste kropp- og helseekspert. Han arbeider til daglig som regionsjef for et internasjonalt helseforetak innenfor kardiologisektoren, og han har mange år bak seg innenfor fysiologi og trening. Nick kan alt som er verdt å vite om fysisk aktivitet, anatomi og sunn livsstil. Han har blant annet en bachelorgrad i "Exercise Science" og en mastergrad i cardiac electrophsiology, samt "Diploma of Health and Nutrition" fra The Australian Institute of Fitness. I tillegg er han utdannet personlig trener, crossfitinstruktør, og har selv vært aktiv i flere sportsgrener på høyt nivå.

Nick tilbringer mye tid i sykehuslaboratorier og operasjonssaler hvor mesteparten av arbeidet hans utføres, men på fritiden er han uforskammet aktiv med CrossFit, rugby, surfing og sykling. Han har dessuten ambisjoner om å lære seg å stå på langrennski, og har faktisk meldt seg på Vasaloppet i ren skjær optimisme! Det gjenstår å se hvordan det vil gå, men i alle fall skal han tilbringe mye tid sammen med oss her i TGFL for å  forsikre seg om at dere får så gode råd som overhode mulig.